گفت و گوی گزارشگر عصر نمایشگاه با
علیرضا جهان پناه مدیرعامل شرکت غرفه سازی “برسا”
در دومین کنفرانس و نمایشگاه بین المللی صنعت نمایشگاهی ایران
…[من از] حدود ۲۷ سال پیش [شروع] به غرفه سازی کردم… ما (تیم برسا) از حدود ۱۵ سال پیش سعی کرده ایم غرفه سازی را به صورتی [منسجم تر] و متمرکزتر انجام دهیم. نمایشگاه کاری است که [نیاز] به برنامه ریزی دقیق دارد و [بستگی زیادی] به عوامل اجرایی؛ [همچنین] تحویل به موقع کار [بسیار مهم است]…
[تقریبا] ۱۷ سال است که به این نتیجه رسیده ایم تولید غرفه را خودمان انجام دهیم [به این معنی که] فقط انجام بخش مهندسی و طراحی کفایت نمی کند. به همین دلیل یک کارگاه تاسیس کردیم و موفق به توسعه (develop) آن شده ایم. بدین ترتیب هم از بابت زمان بندی و هم از بابت کیفیت ارائه به مشتری [مسلط شده ایم] و سعی می کنیم کار در سطح بسیار خوبی انجام شود.
…سال گذشته و امسال ما به دنبال این نبودیم که غرفه بسازیم، [می خواستیم] که یک ایده و یا یک فکر را به نحو شایسته ای اجرا کنیم که هم خلاق باشد و هم ایجاد جذابیت کند و گیرایی کافی داشته باشد. ایده امسال در حقیقت “پرسپکتیو تک نقطه ای” ست که یکی از روشهای پایه ای مهندسی معماری از حدود هفتصد یا هشتصد سال پیش در اروپا ست… وقتی که شما در این فضا حرکت می کنید و یا به آن نگاه می کنید حسی از پرسپکتیو تک نقطه ای را از آن [می گیرید]…
این را به عنوان یک “المان” اجرا کردیم و البته مشکلاتی هم داشتیم [مثلا] توپ های یک رنگ (مطابق با طرح اولیه) موجود نبود و…
…ما یک سخت گیری در ایده و انظباط غرفه داریم و سعی می کنیم به شدت ساده باشد و به شدت روی موضوع متمرکز باشد و چیزی شما را از هدف اصلی دور نکند.