غرفه سازی در دومین نمایشگاه بین المللی تاسیسات (سیستمهای گرمایشی، سرمایشی، تهویه مطبوع)
IRAN HAVAC 2023
غرفه سازی در دومین نمایشگاه بین المللی تاسیسات (سیستمهای گرمایشی، سرمایشی، تهویه مطبوع)– ۱۴۰۲
شرکت تولیدی دمنده توانسته در سال های اخیر توانسته با ایجاد ۱۰۰۰ شغل و با استفاده از برترین تکنولوژی های روز دنیا جزو شرکت های تولیدی هواکش و الکتروفن برتر کشور شناخته شود.
این شرکت اولین و تنها تولید کننده جت فن های ضد حریق پارکینگی F300 و با عملکرد خاص و مورد تایید سازمان نظام مهندسی و آتش نشانی می باشد.
شرکت غرفه سازی برسا همواره در تلاش بوده تا در زمینه غرفه سازی نمایشگاهی و طراحی دکوراسیون و استند بهترین پروژه ها را به اتمام برساند و به نامی آشنا در این صنعت تبدیل شود که با توکل بر خدا تیم مدیریتی قوی توانسته این امر را میسر سازد.
برسا دارای کادری مجرب در زمینه طراحی و ساخت و اجراء بالاترین کیفیت را در کوتاه ترین زمان به مشتریان خود ارائه میدهد.
برسا ساخت آرایه توانست غرفه شرکت دمنده را در سی و دومین نمایشگاه بین المللی تاسیسات که از تاریخ ۱۲ تا ۱۶ مهر ماه ۱۴۰۲ در نمایشگاه بین المللی تهران در حال برگزاری بود را به اتمام برساند.
ابعاد غرفه ذکر شده : دمنده، ۲۴۴ مترمربع (ایران)
- CLIENT دمنده
- YEAR 1402 – 2023
- WE DID دمنده، ۲۴۴ مترمربع (ایران)
- CATEGORY غرفه های بالای 200 مترمربع , غرفه های خودساز
- TAGS barsa , damandeh , دمنده , غرفه , غرفه سازی , نمایشگاه بین المللی , نمایشگاه تاسیسات